sluiten
Pam Vermeulen is al 88 jaar lang uw partner bij het organiseren van uw reizen door heel Europa.
Snel een reis zoeken
Waar wilt u naartoe?
Wat wilt u doen?
Wanneer wilt u weg?
Onze bestemmingen
Reisinformatie
Tour de France 5 dagen
Soort: rondreis   Reisduur: 5 dagen
Tour de France Valmorel
Tourcol in de Franse Alpen.
De verschillende "Cols"  maken deel uit van de majestueuze Route des Grandes Alpes, de prachtige weg die de grote Alpencols van Frankrijk bereikbaar heeft gemaakt. Op die route hebben wielrenners uit de Tour de France heel wat legendarische prestaties geleverd.
De supporters die zo dicht mogelijk bij hun wieleridolen proberen te geraken, het afzien van de wielrenners, de tourkaravaan met de souvenirs, het hoort er allemaal bij.
Prijzen vanaf
€ 659,-
Dagplanning reis
 • 1ste dag: België - Vaujany
  Vertrek in de vroege ochtend vanuit de diverse diverse opstapplaatsen. We rijden via Luxemburg, Dyon en Lyon naar Vaujany-Alpe d'Huez. Aankomst ’s avonds en intrek in de kamer.
 • 2de dag: 18e etappe
  Vaujany: VOL PENSION
  Vandaag doen de renners de loodzware Alpenetappe van Gap naar St Jean de Maurienne (Etappe 18) met de beklimming van de Col du Glandon. 185 zware kilometers. Wij doen de korte verplaatsing per bus van Vaujany naar de Col du Glandon. We zien de renners passeren aan de top, vlak voor de aankomst. Ontbijt en avondmaal in het hotel. Lunchpakket voor onderweg.
 • 3de dag: 19e etappe
  Vaujany: VOL PENSION
  In 138 kilometer koersen de renners in etappe 19 van St Jean de Maurienne naar La Toussuire in skigebied Les Sybelles. De derde Alpenrit in een serie van vier. De renners gaan eerst o.a. de Col de la Croix de Fer beklimmen. We doen de korte verplaatsing en gaan de renners zien afzien op de Col de la Croix de Fer en trekken dan verder naar La Toussuire. Hier ligt de aankomst na de snelle en gevaarlijke afdaling tot St Jean De Maurienne en na een forse klim. Ontbijt, middagmaal en avondmaal in het hotel.
 • 4de dag: 20ste etappe
  Vaujany: VOL PENSION
  D-Day! Na een brunch-barbecue vertrekken we met de liften rechtstreeks naar Alpe d’Huez. Daar hebben we vanop de flanken van Alpe d’huez een prachtig overzicht van de beklimming en het verloop van de 20ste en belangrijkste etappe van de Tour 2015. We genieten ook van de karavaan en de massa toeschouwers. Via de Télégraphe en de Galibier fietsen de renners naar L'alpe d'Huez (110 km), spektakel verzekerd ! Snack in het hotel vóór het vertrek. Laat vertrek uit Vaujany met de nachtbus.
 • 5de dag: België
  Aankomst in België op zondag 267 rond de middag. Mogelijkheid tot ontbijt onderweg.
Ons verblijfhotel

Hotel Etendard de Vaujany ***

Mooi berghotel met uitzicht op de waterval van la Fare. Klein dorpje met een paar bars, restaurants en winkeltjes. Vaujany ligt in het skidomein van Alpe d’Huez. De kamers van het hotel zijn gerenoveerd (met of zonder balkon) en er is een sauna. Ideaal gelegen om de Tour te bekijken.

De hotels beschikken over een gezellige bar en restaurant, waar drie- en viergangenmaaltijden met menukeuze worden geserveerd.

Kamertypes:
Type 2A
: standaard kamer 2p
Type 2B: standaard 3p
Type 2C: annex studio 2p
Type 2D: annex appartement 4-6p

Vertrekdata
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Wo
22 juli 2015
Halverwege
€ 659,-
Optionele npersoonskamer: + € 0,- per nacht.
Aanvullende reisinformatie
INBEGREPEN:
* de reis per luxe touringcar " First Class" met bar, toilet, video/dvd en airco
* bij verblijf in het hotel: vol pension vanaf het eerste avondmaal de eerste dag tot het laatste ontbijt de laatste dag
* Lunchpakket op de dagen van verplaatsing
* alle taksen zoals baantaksen, BTW, ed.
* de vergoeding van de reisleider en chauffeur

NIET INBEGREPEN:
* alle dranken en persoonlijke uitgaven
* alle niet vermelde uitgaven ed.
* Optioneel: per minibus naar Gap voor de aankomst van de 16de etappe: 30 EUR per persoon
* Optioneel per minibus naar Pra Loup door de aankomst van de 17de etappe: 30 EUR per persoon
* Supplement fietsenverhuur: 75 EUR per fiets.

REISDOCUMENTEN:
* identiteitskaart

MUNTEN:
* Euro's